torsdag 11. desember 2008

NM-resultater 2008

Til min store glede valgte 3/4 av engleflass 07, å fortsette å kalle seg engleflass i 08. Nykommer, og point på laget var Rolf Gunnar Hanssen. Og i år som i fjor tok Engleflass en solid sølvmedalje i FS4-R. Sissel, Torstein og Tim hoppet som i fjor, mens Sissel bytta slot til Point.

Sissel bytta faktisk lag i åttern også, og ble norgesmester med Norgies 8, etter at Nicolai dessverre måtte stå over NM pga øyeskade. Grattis Sissel, og Norgies 8.

Engleflaks line-up ble til slutt seende slik ut:

Kjetil "Rookie" Nordin
Tim Nansen
Renate Grantsdottir
Hanna Mæki-Maukola
Anders Dahl
Øivind Godager
Helene Løken
Marianne Nordlund

Og Derek Broughton på kamera (!)

Helene Løken kom inn på laget etter forrige innlegg. Hun var en selvklar kandidat, veldig flink til å fly, og til slutt var hun tilogmed villig til å stille for Tøfsk ;)

Øivind Godager bytta med Ottar Havig, som egentlig ikke var så veldig gira på å hoppe. Øivind var på Tunsberg 1, bronsevinnere i FS8 fra i fjor, og hadde virkelig skjønt ordtaket "If you can't beat them, join them!"

Marianne og derek som reserve og kameramann er vel temmelig sært på et scrambla åtterlag. Marianne har nå blitt landslagskaptein i fs4, og Derek er Norges beste all round hopper, og har 5. plass  i VM i FS4. Men på åttern vår varn kameramann!

Marianne kom inn på laget da Kjetil Borgersen dessverre ble syk før NM. Vi savna deg Kjetil, men marianne gjorde en bra jobb i ditt sted.



Norgies var som i fjor, så mye mye mer enn favoritter.  De fløy enkelt inn til ett gull til.

De andre medaljene var det i år som i fjor, tre lag som sloss om. Haglbyga, Arctic 8 og Engleflak.

Etter første runde lå vi på andreplass med fem poeng. Ett poeng foran både HaGL og Bodø.
Andre runden gjorde vi like bra i begynnelsen... Men etter 25-30 sekunder, fikk vi en noe uerfaren kameramann som en torpedo inn i formasjonen. Tim sa at Derek gliste godt da han traff!

Vi fikk likevel ett poeng mer enn Bodø og HaGL, og leda med 8 mot 6,6.

Sølvet var nærme, som det pleier å være for engler, men det var to lag som lå litt for tett bak.

I tredje runde, som ble den siste tellende, gjorde vi knockout. 5 poeng til engleflak, og en solid sølvmedalje (hørt det før?), Bodø slo HaGL med to poeng mot ett, og tok bronsen hjem til Nord.

Takk for en strålende Englefla(ss/k)-sesong, og måtte vi ta nye medaljer neste år!