søndag 19. august 2007

Sølvmedalje

Engleflass suste inn ett snitt på 14,0, noe som slo den gamle norgesrekorden. Arcdereks ble likevel for sterke, og slo oss med hele 14 poeng, og snittet dermed 16,0


Uansett gjorde vi alt mye bedre i konkurranse enn på trening, og er dødshappy hele gjengen. Spesielt artig var det da godeste sissel mista bootien sin rett før exit på finalerunden, og var på god vei inn i flyet, mens vi andre gikk ut. Det resulterte i en skikkelig tumble-exit, men med lise som reserve fikk vi likevel banket inn 12 poeng på de siste 20 sekundene!

Det skal også sies at vi faktisk vant 2 av 7 runder! Hurra for Engleflass!

torsdag 12. juli 2007

Englekaos

Love you guys. Har det vanvittig artig med dere!

lørdag 7. juli 2007

Hehe, vi har tatt ett skritt tilbake med tanke på exiter. De flyr, men de er vanvittig flate :) Det er igjen Rookie som sliter mest. Sissel Derimot har bevist at seks hopp er det meste konsentrasjonen tåler i løpet av en dag. For ikke å snakke om at 3 meters avstand i en bust er mer enn nok til å legge på full marsj vekk fra de "farlige ukontrollerte" lagmedlemmene, selv om man er i 7000 fot.

Allikevel et lyspunkt: Buddy-Buddy sitter mye bedre enn før!

Og så ler vi vanvittig mye sammen!

fredag 6. juli 2007

Oppmøte?

Første treningsdag i neste treningsuke. Klokka er 10:00 Torstein og Sissel er foreløpig en time forsinket etter at de selv insisterte på å starte 9 og ikke 10. Tim er avgårde for å hente dem, og Rookie er putta i manifest. Hurra!

torsdag 21. juni 2007

Treningsresultater

Værmeldingen slo til, og vi fikk fire hoppdager sammen. Totalt gjorde vi 20 laghopp, hvorav 12 med Torstein, og resten med en stand-in.

Rookie sleit lenge med exitene, og har fortsatt litt igjen. Ellers går det bra. Vi har fortsatt mye jobb igjen for å nå toppformen, men vi har det iallefall knallgøy sammen!

fredag 15. juni 2007

Værmelding

Lørdag :)

Søndag :X


Mandag :)Tirsdag :D Onsdag :)
Fire av fem er godkjent!

torsdag 14. juni 2007

Reserve-Coach


Fire dager før Torstein svikter oss til fordel for 8Norgies har vi endelig klart å hale inn en reservecoach. Herman Landsman fra Nederland har takket ja til å trene oss de tre dagene Torstein flyr 8'er. Herman er i utgangspunktet dratt inn i klubben for å drive med tandemer og AFF, men pga liten aktivitet på disse områdene på disse dagene, har han tid til å være med oss. Kameramann for disse tre dagene Blir Damien Johnson, en australsk caveman med dreads og skjegg. Han er også hentet til Tønsberg for å hoppe tandem, men har da også litt ledig tid til oss!

Herman Landsman - sektorkaptein ved verdensrekordforsøk

fredag 8. juni 2007

En uke til første Trening fra fly!


Engleflass har per dags dato NULL laghopp fra fly. Til gjengjeld har vi ca to timer i vindtunell. Nå ser vi skikkelig fram til første ordentlige trening fra fly. For øyeblikket befinner halve laget seg på Jarlsberg. Tim hopper åtter, og betaler dyre dommer for det. Daniel Filmer, og får betalt for det. Rookie sitter i manifest og blir banna til hele tiden, men han får heldigvis betalt for det han også. Det er 29 grader i skyggen, og vi holder på å dævve hele gjengen. Torstein og Sissel holder på å dævve enda mer i Abu Dahbi, der temperaturene visstnok kan komme opp i over 40 grader i skyggen. Heldigvis kommer de snart hjem til Norge for godt! Reserve-Lise er i sverige og lærer svenskene å fly! Ryktene skal ha det til at hun legger inn et par bugs, slik at svenskene aldri skal bli like gode som nordmennene...

tirsdag 5. juni 2007

Engleflass 2007



Engleflass er Norges desidert stiligste FSR-4-lag.

Vi består av følgende seks supre sjeler:

Torstein Valen, Coach og Senter inne
Tim Nansen, Psykologisk krigfører og Senter ute
Sissel Finnseth, Smil, humør og Hale
Kjetil "Rookie" Nordin, Markedsfører og Point
Daniel Eriksen, Videomann
Lise Nansen, superreserve og headhunter